DKK 2.531,25 (DKK 2.509,38 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Lokale lapper & transplantations weekend kursus: et YPK & Surgical Art (Liverpool) samarbejde

17.11.2018 kl. 09:00 Panum Institutet, København
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 2.531,25 (DKK 2.509,38 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

For første gang har YPK indgået et samarbejde med Surgical Art, et af de mest anerkendte plastikkirurgiske kursusudbydere i England.Prof. Vaiude og medunderviser kommer fra Liverpool og vil via deres innovative måde at undervise på, lære fra sig i lapplastikker og transplantationsteknikker.

Surgical Art mener at lokale laprekonstruktioner er nogle af de mest elegante og udfordrende operationer der udføres.  Ikke desto mindre, kan dette være en skræmmende operation for yngre kirurger.
Dette internationale to-dages weekendkursus gør brug af Surgical Art´s innovative Ansigtsmasker © med grundig gennemgang af anatomiske subunits og deres rekonstruktionsmuligheder. Ansigtsmaskerne samt biologisk væv fungerer til demonstration af lapper og herefter praktiske øvelser under supervision.
Deltagerne vil blive introduceret til patientvurdering, designstrategier og udførelse af lokale flapper og transplantater.

Program:

Introduktion til lokale lapper, z-plastikker & hud transplantationer

Omfattende praktisk træning i principperne om lap design og udførelse (advancement, transposition, rotation osv.) samt gennemgang af transplantater (fuldhud & delhud).

Beslutningstagning ved valg af rekonstruktion

Unikt præfabrikerede syntetiske ansigter og z-plastik simulations device © sammen med biologiske lapdisseksionsmodeller.

Alle ansigtets anatomiske subunits udforskes ved hjælp af Surgical-Art Ansigt ©

Live video-demonstration af kirurgiske teknikker efterfulgt af velunderbyggede praktiske sessioner.

Dette kursus udbydes nu til halv pris 2500,- i stedet for 600 pund i Liverpool.